Genom att blir medlem får du tillgång till vårt nätverk, förtur till våra seniorboenden och andra förmåner.

Vi befrämjar nätverkande mellan våra medlemmar med träffar och aktiviteter av allehanda slag; konserter, temakvällar, föreläsningar, gillen och den stora Borgardagen.

Förtur till våra seniorboenden

Som medlem har du förtur till våra fyra seniorboenden. De ligger på attraktiva adresser i Stockholms innerstad, på Kungsholmen, Östermalm och Södermalm.

Stipendier

Varje år delar vi ut en rad stipendier till ungdomar och studenter som har anknytning till organisationen. Kanske har någon i din närhet rätt att söka stipendium? Läs mer här.

Nätverk och aktiviteter

Vi anordnar ett flertal aktiviteter. Allt från fester och konserter till golftävlingar och föreläsningar. Året kröns med Borgardagen, borgarnas årsmöte och högtidsdag. Där välkomnar vi under högtidliga former nya medlemmar.

Hyr konferens- och festlokaler

Som medlem i Stockholms Borgerskap har du möjlighet att hyra flera av våra fina lokaler. Fira en födelsedag, anordna en konferens för ditt företag, arrangera barndop, en föreläsning eller konsert. Vi har något för alla tillfällen.

Medlemstidningen Borgarnytt

Som medlem får du vår medlemstidning Borgarnytt i brevlådan. Intervjuer och reportage varvas här med information om vad som är på gång inom organisationen.