DIGITAL LIVESÄND KONSERT

Missade du den digitala livesända konserten från Högalidskyrkan med Stockholms Studentsångare, Pommac Duo och  Rebecca Vats Johnson  som sändes måndag 7 september 2020?

Klicka på bilden ovan och njut av konserten!


 I spåren av Covid-19 har de flesta av Stockholms Borgerskaps fysiska event ställts in. Som medlemsaktivitet livesändes en digital konsert.

Medverkande:

Stockholms Studentsångare
Stockholms Studentsångare bildades 1905 som en akademisk manskör. Manskören beskriver sig själva som en av de främsta i Stockholm och har en aktiv konsertverksamhet. Stockholms Studentsångare har deltagit i produktioner vid Kungliga Operan och har dessutom medverkat vid flera högtider men anknytning till Kungliga Hovet.

Pommac Duo
Pommac Duo består av Marcus Kopp och Pontus Gustafsson som tillsammans bildar en pop duo. De anlitas flitigt på en rad olika event runt om i Sverige och även är Borgerskapets eget “husband”.

Borgargåvans musikstipendiat, gitarristen Rebecca Vats Johnsson
Rebecca Vats Johnsson spelar klassisk gitarr och studerar på musikkonservatoriet i Århus. Hon har fått möjligheten att delta i konserter både runt om i Sverige samt i länder som Tyskland, Italien och USA.