Hedvig Eleonoragården

I hjärtat av Östermalm, ett stenkast från Karlaplan, Stadion och Östermalmstorg, ligger Hedvig Eleonoragården. Det centrala läget, men också närheten till Gärdet och andra grönområden, är uppskattat av hyresgästerna.

Hedvig Eleonoragården inrymmer 45 välplanerade lägenheter, varav några med balkong. Här finns gemensam en salong med tv och soffgrupp och här finns också plats för trettiotalet sittande middagsgäster. Utanför huset finns en lugn och trivsam innergård.

Två gånger i månaden samlas hyresgästerna för gemensamt kaffe – ett bra tillfälle att umgås och lära känna sina grannar. Ett par gånger om året arrangeras större fester med mat och underhållning och under det mörkare vinterhalvåret erbjuds bland annat filmvisningar.

På bottenvåningen driver håller Östermalms sjukvårdsförening sin verksamhet. Alla som bor på Östermalm har möjlighet att bli medlemmar och erbjuds då för en relativt låg medlemsavgift hälso- och sjukvård. Liksom på våra övriga seniorboenden finns en värdinna på plats några dagar i veckan.

Snabbfakta
Adress: Jungfrugatan 40
Antal lägenheter: 45
Ingår i hyran: Hemförsäkring

Kontaktperson
Eva Lindh Hållén
Värdinna
Telefon: 08-667 04 27
E-post: eva.lindh@borgerskapet.se

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Dela