OM OSS

Stockholms Borgerskap är en ideell förening men också paraplynamn för våra olika stiftelser och ideella föreningar. Vi är en organisation med gamla anor. Vårt samhällsengagemang och kärlek till Stockholm genomsyrar hela organisationen och löper som en röd tråd genom vår historia. Det var här vi grundades och det är här vi har våra rötter.

Medlem

Som medlem i Stockholms Borgerskap får du en rad förmåner och intressanta möten genom vårt nätverk. Du som är företagare, företagsledare eller entreprenör i Stockholm är varmt välkommen att söka medlemskap. Under högtidliga former välkomnar vi varje år nya medlemmar.

Stipendier och bidrag

Våra stipendiater finns över hela världen. Önskar du bli en av dem? Varje år delar vi ut ett antal stipendier och bidrag till studenter och unga entreprenörer. Vi stödjer också sjöfartsprojekt i Stockholm.

Seniorboende

Att ha sitt eget hem, men med en trygghet genom service och grannar, är ofta värdefullt när vi blir äldre. Vi driver seniorboenden på attraktiva adresser i Stockholms innerstad för dig som vill bo i hyreslägenhet.

Äldreboende

För dig som inte längre har möjlighet att bo kvar i ditt eget hem finns vårt äldreboende på Södermalm, som ingår i Stockholms kommuns vårdval.

DELA

Projekt Framtid

Vi har en vision om att bygga ett helt nytt bostadskvarter på Södermalm, för våra seniora medlemmar. Läs mer

Bli medlem

Vi erbjuder dig ett utökat nätverk, intressanta seminarier och förtur till seniorboenden. Vill du bli medlem? Läs mer