Det finns ett djupare syfte med organisationen

Mattias är fastighets- och servicechef, han vill skapa en hög servicenivå med gästen i fokus och ser Borgerskapet som en snäll organisation som vill väl.

Vilka är dina ansvarsområden?
Jag arbetar som fastighets-& servicechef med visionen att våra fastigheter ska vara omhändertagna i känsla, utseende och teknik. I mitt ansvar ingår små och stora fastighetsprojekt med målet att våra gäster ska trivas och må bra. Allt från trädgård och tillgänglighet till fjärrvärme och avloppsstammar. Jag är även delaktig i arbetet med vår egen restaurang i Enkehusets vård-& omsorgsboende.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Att få arbeta med utveckling och förbättring. Vi strävar efter att på ett medvetet sätt förenkla och förbättra vardagen för våra medarbetare och gäster. Även om jag arbetar med hårda varor som fastigheter arbetar vi efter en kvalitativ och hög servicestrategi där gästen är i fokus.

Hur är Borgerskapets som arbetsgivare?
Det finns ett djupare syfte med organisationen. Vi gynnar unga genom olika stipendier, underlättar entreprenörskapet för våra medlemmar och värnar om äldre. Det är en snäll organisation som vill väl.

 

Relaterade artiklar

Till nyhetsbiblioteket