Historien, välgörenheten och framtiden

Martin har varit med och utvecklat Borgerskapet. Han drivs av historien, välgörenheten och framtiden.

Vilka är dina ansvarsområden?
Jag arbetar på Borgerskapets ekonomiavdelning med främst bokslut, uppföljning, hyresavtal och administration.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Sedan jag började min anställning år 2014 har Borgerskapet växt på flera områden. Att få vara en del av alla framsteg som gjorts har varit viktigt för min egen utveckling. Kollar vi på ekonomiavdelningen har vi exempelvis genomgått en digitalisering som gett oss utrymme att få snabbare bokslut och bättre uppföljning. Detta ger oss möjlighet att fokusera mer på det som är viktigt, utveckling och framtiden!

Borgerskapet har inte bara en lång historia i Stockholms stad utan blickar även framåt. Som fastighetsägare motiveras jag av att vara delaktig i utvecklingen av Stockholm stad, framförallt framtidsprojektet Kvarteret Yxan som kommer öppna upp Högalid och möta de behov som finns hos våra seniorer.

Att sedan ha fantastiska kollegor som varje dag ställer upp för varandra gör också att man trivs otroligt bra på arbetsplatsen.

Vad skiljer Borgerskapet som arbetsgivare?
Borgerskapets bakgrund och välgörenhet. Borgerskapet tillhör en stor del av Stockholms historia och var en stor anledning till att Stockholm växte fram till en storstad. Varje år donerar Borgerskapet pengar till behövande, studerande och entreprenörer. Borgerskapet fortsätter med sitt arbete att bidra till Stockholms utveckling och med Kvarteret Yxan kommer en ny del av Södermalm växa fram.

Relaterade artiklar

Till nyhetsbiblioteket